Levering

Alle leverancer sker med Post Danmark. Fragtprisen for levering af din ordre afhænger af de varer, som du ønsker at købe.

Leveringstiden for din ordre afhænger af leveringstiden for de enkelte produkter, der indgår i ordren. Hvis der i din ordre fx indgår en vare, der kan leveres inden for 3 hverdage, og en anden vare der kan leveres inden for 5 hverdage, så vil den samlede ordre blive leveret inden for 5 hverdage. Vi forbeholder os dog retten til at forlænge tidsfristen for levering i tilfælde af force majeure.

BEMÆRK! Vi opfordrer dig til altid at tjekke varen ved modtagelse, og at påføre eventuelle synlige skader på fragtbrevet, da det vil stille dig bedre i tilfælde af en eventuel reklamationssag. 

Reklamation

Som forbruger er dine køb omfattet af købelovens regler om 2 års reklamationsret. Reklamationsperioden løber fra den dato, hvor du modtager varerne. 

Fortrydelsesret og returvarepolitik

Du har 14 dages fortrydelsesret som løber fra modtagelsen af ordren.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. 

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varens stand når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, 

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.